Passa al contingut principal

INFANTIL ANEM AL MNAC

 AQUESTS DIES ELS NENS I LES NENES D'EDUCACIÓ INFANTIL VAM VISITAR EL MUSEU NACIONAL D'ART DE CATALUNYA


EL DIVENDRES, 2 DE FEBRER, LES CASTANYOLES I LES MARAQUES, DE  P3, VAM REALITZAR L'ACTIVITAT "SO I COLOR", A TRAVÉS DE LA QUAL VAM CONÈIXER AL JOGLAR JERONI.

(Clica damunt la imatge i veuràs les nostres fotografies)

DIVENDRES, 23 DE FEBRER, ELS TIMBALS I LES BATERIES, DE P4, VAM REALITZAR L'ACTIVITAT DE "DANSA DE FADES I FOLLETS".
LA FADA GOTETA D'AIGUA ENS VA REBRE I ENS VA CONVIDAR A CONÈIXER ELS SEUS AMICS FADES I FOLLETS QUE VIUEN ALS QUADRES DEL MUSEU NACIONAL.

(Clica damunt la imatge i veuràs les nostres fotografies)

DIMARTS, 20 DE FEBRER, LES GUITARRES I ELS VIOLINS, DE P5, VAM REALITZAR L'ACTIVITAT DE "HISTÒRIES EN RELLEU"
HEM DESCOBERT L'OFICI D'ESCULTOR A TRAVÉS DE DIFERENTS PROPOSTES SENSORIALS I DE MOVIMENT
(Clica damunt la imatge i veuràs les nostres fotografies)


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

I3-I4-I5 SORTIDA "MULLA'T JUGANT" PLATJA MAR BELLA

  AVUI DIMECRES, DIA 31 DE MAIG DEL 2023, L'ALUMNAT D’INFANTIL HA ANAT A LA PLATJA DE LA MAR BELLA A FER L’ACTIVITAT “MULLA’T JUGANT”. HA ESTAT UN MATÍ PLE D’EMOCIONS I D’ACTIVITATS. MOLTES D’AIGUA. HEM FET MOLTS JOCS PER SENTIR I EXPERIMENTAR AMB LA SORRA I L’AIGUA. HA FET UN BON DIA. ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ I HEM GAUDIT FORÇA DE LES ACTIVITATS. AQUÍ EN TENIU UN PETIT TASTET DE TOT ALLÒ QUE HEM FET AQUEST MATÍ.

NADAL A LA COMUNITAT DE PETITS

ELS ÚLTIMS DIES D'ESCOLA VAM PREPARAR-NOS PER NADAL, VAM FER LA CARTA AMB ELS PADRINS, VAM TENIR LA VISITA DEL TIÓ, FER UN DETALLET PER LES  FAMÍLIES , EL CONCERT,...  L' ÚLTIM  DIA VAM PODER PICAR EL TIÓ I FER UN  ESMORZAR  NADALENC TOTS PLEGATS. AQUÍ US DEIXEM ALGUNES IMATGES D'AQUELLS MOMENTS.

CARNESTOLTES 23

UN ANY MÉS A L'ESCOLA A ACABAT LA SETMANA BOJA DEL CARNAVAL! UNA SETMANA DIVERTIDA I ESTRAFOLÀRIA ON EL REI CARNESTOLTES ENS HA MANAT FER BOGES CONSIGNES CADA DIA I ON JUNTS HEM POGUT GAUDIR DE LES DISFRESSES I LA RUA. AQUÍ US DEIXEM ALGUNS MOMENTS INOBLIDABLES D'AQUESTS DIES.