Passa al contingut principal

A P3 JUGUEM I APRENEM AMB LES NOSTRES SABATES!

JA FA UNS QUANTS DIES, L'ANA LOURDES I LA MARTA ENS VAN PROPOSAR UN JOC... ENS VAN DIR QUE ENS HAVIEM DE TREURE LES SABATES I QUE LES HAVIEM DE POSAR DINS D'UNA CAPSA. TOTS ENS VAM QUEDAR UNA MICA ESTRANYATS PERÒ TREURE'S LES SABATES I CAMINAR DESCALÇOS ÉS MOLT DIVERTIT AIXÍ QUE ENS VAM ANIMAR I ENS VAM COMENÇAR A DESCALÇAR!

TENIEM UN REPTE:

HAVIEM DE TROBAR LA PARELLA DE CADA SABATA!

CADASCUN DE NOSALTRES VA AGAFAR DUES SABATES TENINT PRESENT LES CONSIGNES SEGÜENTS:

HAVIEN DE SER DIFERENTS 
I
HAVIEM D'INTENTAR NO AGAFAR LA NOSTRA

I TENINT PRESENT AIXÒ VAM INICIAR UNA COVERSA SOBRE LES CARACTERÍSTIQUES FÍSIQUES DE LES SABATES.

- QUÈ HAS AGAFAT? UNA BOTA, UNA SABATA O UNA VAMBA?
- DE QUIN COLOR ÉS?
- SÓN IGUALS O DIFERENTS?
- ...

TOT SEGUIT, I MENTRE ANAVEM CONVERSANT, ANAVEM BUSCANT LES PARELLES DE LES SABATES I LES ANAVEM COL·LOCANT UNA AL COSTAT DE L'ALTRA. I JA NOMÉS ENS QUEDAVA TORNAR-NOS A POSAR LES SABATES.

A MÉS A MÉS, VA SER TANT DIVERTIT TROBAR-NOS SENSE SABATES QUE VAM COMENÇAR A MOURE ELS PEUS I A MIRAR-NOS ELS MITJONS I VAM AGRUPAR-NOS DE LA SEGÜENT MANERA:

- MITJONS AMB RATLLES
- MITJONS D'UN SOL COLOR
- MITJONS AMB DIBUIXOS

I ARA NOMÉS ENS FALTAVA COMPTAR QUANS HI HAVIA DE CADA!

VAM GAUDIR MOLTÍSSIM!!

CLICA LA IMATGE PER ACCEDIR A L'ÀLBUM.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

I3-I4-I5 SORTIDA "MULLA'T JUGANT" PLATJA MAR BELLA

  AVUI DIMECRES, DIA 31 DE MAIG DEL 2023, L'ALUMNAT D’INFANTIL HA ANAT A LA PLATJA DE LA MAR BELLA A FER L’ACTIVITAT “MULLA’T JUGANT”. HA ESTAT UN MATÍ PLE D’EMOCIONS I D’ACTIVITATS. MOLTES D’AIGUA. HEM FET MOLTS JOCS PER SENTIR I EXPERIMENTAR AMB LA SORRA I L’AIGUA. HA FET UN BON DIA. ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ I HEM GAUDIT FORÇA DE LES ACTIVITATS. AQUÍ EN TENIU UN PETIT TASTET DE TOT ALLÒ QUE HEM FET AQUEST MATÍ.

NADAL A LA COMUNITAT DE PETITS

ELS ÚLTIMS DIES D'ESCOLA VAM PREPARAR-NOS PER NADAL, VAM FER LA CARTA AMB ELS PADRINS, VAM TENIR LA VISITA DEL TIÓ, FER UN DETALLET PER LES  FAMÍLIES , EL CONCERT,...  L' ÚLTIM  DIA VAM PODER PICAR EL TIÓ I FER UN  ESMORZAR  NADALENC TOTS PLEGATS. AQUÍ US DEIXEM ALGUNES IMATGES D'AQUELLS MOMENTS.

CARNESTOLTES 23

UN ANY MÉS A L'ESCOLA A ACABAT LA SETMANA BOJA DEL CARNAVAL! UNA SETMANA DIVERTIDA I ESTRAFOLÀRIA ON EL REI CARNESTOLTES ENS HA MANAT FER BOGES CONSIGNES CADA DIA I ON JUNTS HEM POGUT GAUDIR DE LES DISFRESSES I LA RUA. AQUÍ US DEIXEM ALGUNS MOMENTS INOBLIDABLES D'AQUESTS DIES.