Passa al contingut principal

Ja hem arribat!!!

Benvolgudes famílies,

Us informem que tots els nens, nenes, mestres i monitores ja hem arribat a les 11 del matí a la casa de colònies! El viatge ha sigut molt entretingut però a partir d'ara comencem els nostres tres dies de colònies!

Estigueu atents al nostre bloc que us anirem informant!!!

Comentaris

  1. Espero que os haga buen tiempo y os lo paseis genial,mil besos a mi Mireieta y a mi Hugito,bueno a todosssss pasaroslo BOMBA!!!!!!

    ResponElimina
  2. Papis de Joel Jaén
    Cariño, que lo pases genial con tus amigos, profes y monitores- Te haces mayor y es tu primera experiencia sin los papis. Te queremos
    Besitos a todos.

    ResponElimina
  3. Maria carinyo disfruta molt amb els teus companys i companyes.
    Un peto molt fort de part de la tata

    ResponElimina
  4. Papas Iker Altamirano;

    Carinyo disfruta molt d'aquesta experiencia.Pasa-ho molt be amb els teus amiguets. Un petó molt fort dels papas i del Jordi.

    ResponElimina
  5. Hola,Arturo paseu molt be carinyo

    ResponElimina
  6. Alexis Cánovas Nicolás,germa Mireia i cosi de Hugo22 de maig del 2013, a les 20:33

    Mireia,Hugo i companys disfruteu molt de aquestes colonies.

    ResponElimina
  7. Adrià Pozo Bizarro (germà de l'isaak)23 de maig del 2013, a les 23:05

    Espero que us ho passeu molt bé i aprofiteu de que no hi a clase jeje, divertiu-vos molt, sobretot tu isaak.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

CARNESTOLTES 2024

UN ANY MÉS HEM POGUT GAUDIR DEL CARNAVAL A L'ESCOLA!  DURANT AQUESTA SETMANA TAN DIVERTIDA PETITS I GRANS HEM SEGUIT LES CONSIGNES DICTADES PELS NOSTRES COMPANYS DE CINQUÈ. EL DIJOUS, A MÉS, VAM PODER GAUDIR D'UN ESMORZAR DE BOTIFARRA I TRUITA AMB COMPANYIA DELS NOSTRES PADRINS. TOT I QUE VAM TENIR UNA RUA PASSADA PER AIGUA NO VAM PERDRE NI UNA MICA D'IL·LUSIÓ I VAM ACABAR LA FESTA AMB UNA SUPER XOCOLATADA! AQUÍ US DEIXEM ALGUNES IMATGES D'AQUESTA SETMANA TAN ESBOJARRADA!!!

I3-I4-I5 SORTIDA "MULLA'T JUGANT" PLATJA MAR BELLA

  AVUI DIMECRES, DIA 31 DE MAIG DEL 2023, L'ALUMNAT D’INFANTIL HA ANAT A LA PLATJA DE LA MAR BELLA A FER L’ACTIVITAT “MULLA’T JUGANT”. HA ESTAT UN MATÍ PLE D’EMOCIONS I D’ACTIVITATS. MOLTES D’AIGUA. HEM FET MOLTS JOCS PER SENTIR I EXPERIMENTAR AMB LA SORRA I L’AIGUA. HA FET UN BON DIA. ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ I HEM GAUDIT FORÇA DE LES ACTIVITATS. AQUÍ EN TENIU UN PETIT TASTET DE TOT ALLÒ QUE HEM FET AQUEST MATÍ.

V SANT SILVESTRE DE L'ESCOLA CATALÒNIA

  DES DE L'ÀREA D' EDUCACIÓ FÍSICA VOLEM AGRAIR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA LA PARTICIPACIÓ A L'ACTIVITAT ESPORTIVA DEL PASSAT DIVENDRES 15 DE DESEMBRE. AQUÍ TENIU UN RECULL DE COM VA ANAR LA " V CURSA SANT SILVESTRE DE L’ESCOLA CATALÒNIA ». RECORDAR QUE VA SER UNA CURSA SOLIDÀRIA, I QUE VAM PARTICIPAR A LA MARATÓ DE TV3 , QUE AQUEST ANY ESTAVA DEDICADA A LA SALUT SEXUAL I REPRODUCTIVA, FENT UNA DONACIÓ DE 651,17€ MOLTES GRÀCIES I BONES FESTES!