Passa al contingut principal
Benviguts i benvingudes al bloc dels més petits de l'escola. Es tracta d’un bloc visual que té per a objectiu compartir alguns dels instants que els vostres fills/es viuen a l'escola. I és que una imatge val més que mil paraules...

Comentaris

  1. Felicitats a tots els integrants del Cicle Infantil per aquest blog............. a poc a poc ens anem integrant, aprofitant i adequant a les noves tecnologies i això sembla ser que anirà a mes, vosaltres amb aquest nou blog, d'altra banda els vostres companys de Primária han creat "La Wiki del Catalònia", per la meva banda també intento aportar una mica en el manteniment i actualització de la Web de l'Escola, l'A.M.P.A. amb la seva Web, l'escola de Pares també aporta el seu blog, en definitiva anem avançant,............. que no és poc. FELICITATS !!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Felicidades por el blog!! me encanta la idea de poder compartir las experiencias de nuestros hijos a través de las tecnologías, espero que gracias a estas nuevas experiencias podamos entre todos formar una gran família, más comunicada y unida.

    Ánimo!

    Noelia G (mamá de Emma y Sergi Larrosa)

    ResponElimina
  3. és una gran idea, felicitats als creadors, als pensadors i els currants .
    pels pares que no podem assistir a moltissimes de les activitats de l'escola tenim una finestra amb aquest blog, i podem disfrutar des de lluny, val mes això que res.
    Felicitar, sobretot, al personal del catalonia, les disfresses del carnestoltes són una passada i donen molta feina!!!!!!

    Endavant!!

    Susna (Jaume Soteras)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

CARNESTOLTES 2024

UN ANY MÉS HEM POGUT GAUDIR DEL CARNAVAL A L'ESCOLA!  DURANT AQUESTA SETMANA TAN DIVERTIDA PETITS I GRANS HEM SEGUIT LES CONSIGNES DICTADES PELS NOSTRES COMPANYS DE CINQUÈ. EL DIJOUS, A MÉS, VAM PODER GAUDIR D'UN ESMORZAR DE BOTIFARRA I TRUITA AMB COMPANYIA DELS NOSTRES PADRINS. TOT I QUE VAM TENIR UNA RUA PASSADA PER AIGUA NO VAM PERDRE NI UNA MICA D'IL·LUSIÓ I VAM ACABAR LA FESTA AMB UNA SUPER XOCOLATADA! AQUÍ US DEIXEM ALGUNES IMATGES D'AQUESTA SETMANA TAN ESBOJARRADA!!!

I3-I4-I5 SORTIDA "MULLA'T JUGANT" PLATJA MAR BELLA

  AVUI DIMECRES, DIA 31 DE MAIG DEL 2023, L'ALUMNAT D’INFANTIL HA ANAT A LA PLATJA DE LA MAR BELLA A FER L’ACTIVITAT “MULLA’T JUGANT”. HA ESTAT UN MATÍ PLE D’EMOCIONS I D’ACTIVITATS. MOLTES D’AIGUA. HEM FET MOLTS JOCS PER SENTIR I EXPERIMENTAR AMB LA SORRA I L’AIGUA. HA FET UN BON DIA. ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ I HEM GAUDIT FORÇA DE LES ACTIVITATS. AQUÍ EN TENIU UN PETIT TASTET DE TOT ALLÒ QUE HEM FET AQUEST MATÍ.

V SANT SILVESTRE DE L'ESCOLA CATALÒNIA

  DES DE L'ÀREA D' EDUCACIÓ FÍSICA VOLEM AGRAIR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA LA PARTICIPACIÓ A L'ACTIVITAT ESPORTIVA DEL PASSAT DIVENDRES 15 DE DESEMBRE. AQUÍ TENIU UN RECULL DE COM VA ANAR LA " V CURSA SANT SILVESTRE DE L’ESCOLA CATALÒNIA ». RECORDAR QUE VA SER UNA CURSA SOLIDÀRIA, I QUE VAM PARTICIPAR A LA MARATÓ DE TV3 , QUE AQUEST ANY ESTAVA DEDICADA A LA SALUT SEXUAL I REPRODUCTIVA, FENT UNA DONACIÓ DE 651,17€ MOLTES GRÀCIES I BONES FESTES!